General

14e Step in the Arena Graffiti Festival
10-11 juni Berenkuil Eindhoven

STEP IN THE ARENA is een jaarlijks terugkerend graffiti festival in de Eindhovense Berenkuil.

Met een line up bestaande uit meer dan 150 graffiti artiesten uit zeker 40 landen wordt het hele Step in the Arena weekend gewerkt aan de creatieve transformatie van Europa’s grootste Hall of Fame: De Berenkuil. Step in the Arena is een groots graffitifestival; 17.500 spuitbussen en meer dan 3.000 liter latex zijn er in de afgelopen jaren doorheen gegaan. 

Op 10 en 11 juni kun je tussen 11.00 en 20.00u weer terecht in de Berenkuil voor hét graffiti festival van de Benelux. Het festival wordt, mede door de internationale line up en ongedwongen sfeer, beschouwd als een belangrijk evenement op graffiti gebied. Tijdens het festival kun je alle soorten graffiti en straatkunsten zien: letters, cartoon, fotorealisme en postmoderne graffiti. In krap tien jaar is dit festival uitgegroeid tot een gerenommeerd festival waar niet alleen steeds meer toeschouwers, maar vooral ook internationale artiesten naartoe komen.

Twee dagen lang spuiten tientallen (inter)nationale graffiti-artiesten de Berenkuil vol met verschillende stijlen. En dat is niet het enige: ook dit jaar organiseren we op 9 juni ook weer een editie van Step in the Arena Extra in De Fabriek aan de Baarsstraat 38, waarbij er wordt in gegaan op achtergrondinformatie over graffiti! 

Your commentSubscribe to our Newsletter!